De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 11,99

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De kern van holisme uitgelegd Er wordt de laatste tijd veel over holisme gepraat, en veel behandelaars geven aan dat ze holistisch werken. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Wat is holisme? Tegelijkertijd zijn veel spirituele mensen op zoek naar een manier om hun levensvisie te kunnen uitleggen. Want hoe vertel je de mensen om je heen in simpele en heldere bewoordingen hoe jij in het leven staat? En ben je dan een holist? Hagenaar verstaat de kunst om een complex begrip als holisme voor iedereen toegankelijk te maken. In haar makkelijk leesbare stijl neemt zij de lezer mee langs de kernwaarden van holisme, zoals: * Wat is de basis van deze levensovertuiging? * Waarin verschilt het van andere religies en levensovertuigingen? * Wat zijn de kenmerken van het holisme? * Wat betekent van jezelf houden? * Waarom bestaat toeval niet? * Is het leven rechtvaardig? * De kracht van geven en vergeven * Hoe kan mijn grootste vijand bijdragen aan mijn geluk? * Waarom hebben we de illusie van elkaar afgescheiden te zijn? * Is er echt niet genoeg geld, voedsel en ruimte voor iedereen? Dit boek zet je aan je eigen waarheid te ontdekken, helpt je jouw ideëen over het leven vorm te geven en inspireert je om vanuit liefde te leven.
ISBN
9789076541600
Vorm
Paperback
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
Druk
1e
Verschenen
12-03-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
64 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris