De zonden van onze vaders

Åsa Larsson Serie: Rebecka Martinsson (6) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 28-2-2022
De zonden van onze vaders

Paperback

€ 22,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

De zonden van onze vaders van Åsa Larsson is het zesde deel in de Rebecka Martinsson-serie en is winnaar van Best Swedish Crime Novel of the Year Award 2021. In dit deel heeft Forensisch patholoog Lars Pohjanen nog maar kort te leven wanneer hij openbaar aanklager Rebecka Martinsson vraagt een verjaarde moordzaak te onderzoeken. In 1962 verdween de vader van de Zweedse bokskampioen Börje Ström spoorloos. Nu is zijn lichaam eindelijk gevonden, in de vriezer van een overleden alcoholist. Met een schotwond in zijn nek.

Maar Rebecka Martinsson heeft al genoeg aan haar hoofd. Ze is weer single nadat Krister Eriksson haar heeft verlaten omdat ze vreemdgegaan was met een oude liefde. Op haar werk is ze woest, omdat haar baas tijdens zijn sabbatical haar aartsvijand Carl von Post de leiding over het team heeft gegeven. Bovendien heeft ze een slepende ruzie met haar collega en vriendin Anna-Maria Mella. Rebecka zit dus niet te wachten op een verjaarde zaak. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen iemands laatste wens?

Winnaar Best Swedish Crime Novel of the Year Award

Over Åsa Larsson:
'Verrassende plotwendingen en spannend tot de laatste bladzijde. Åsa Larssons specialiteit is het scherp en vakkundig neerzetten van personages. Ze doet dit zo goed dat de personages werkelijk tot leven lijken te komen.' – Hebban

'Als fan van Scandinavische thrillers, kan ik Åsa Larsson zeker aanraden.' – Vrouwenthrillers.nl

ISBN
9789026357817
Vorm
Paperback
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
28-02-2022
Taal
Nederlands
Pagina's
512 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris