Niemand zeggen

ebook

Hij was de enige die de moorden kon stoppen

M.J. Arlidge Serie: Helen Grace | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

Niemand zeggen

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Deel 10 van de Helen Grace-serie, verschijnt tegelijk met deEngelstalige editie

Na covid-19 bevindt het land zich in een van de zwaarste -recessies ooit. Nog nooit heeft inspecteur Helen Grace met zoveel geweld en onrust te maken gehad. Voor het eerst in haarleven is ze bang om de controle te verliezen: haar trouwe partner Charlie is met zwangerschapsverlof en tegelijkertijd doet haar collega Joseph Hudson er álles aan om haar het leven zuur te maken.

Drie moordzaken houden Helen s nachts wakker: een oude, rijke man, vermoord tijdens een inbraak in zijn immense huis; een jonge zorg-manager, in zijn auto doodgestoken met een schroevendraaier; en een jonge studente, aangerand en doodgeknuppeld in het plaatselijke park. Dan krijgt ze bericht dat de privédetective die onderzoek deed naar deze zaken levend in brand is gestoken. Net als Helen dacht hij dat zo veel geweld in korte tijd geen toeval kon zijn, maar zelfs met deze aanwijzing kan ze het verband niet zien. En de tijd begint te dringen, want de dader gaat geen enkele uitdaging uit de weg om zichzelf te bewijzen.

In de pers

Sterk visuele hoofdstukken met een hoog adrenalinegehalte. Algemeen Dagblad

Doet niet onder voor Karin Slaughter Deplot zit prima in elkaar, toten met deontknoping. Trouw

De manier waarop Arlidge ogenschijnlijk moeiteloos eerst verhaaltechnische problemen creëert en ze vervolgens even makkelijk weer oplost, verraadt een lenige, creatieve geest. Het Parool

ISBN
9789402317022
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
26-05-2021
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris