Mr Malcolms lijst

ebook
Suzanne Allain Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,49

Mr Malcolms lijst

ebook EPUB

€ 9,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Wil je nog meer na Bridgerton? Lees dan dit boek! - Readitforward

De eerbare Mr. Jeremy Malcolm is op zoek naar een vrouw, maar niet zo maar een vrouw. Als doelwit van ontelbare moeders en debutantes, wil hij iedereen vermijden die enkel op jacht is naar zijn fortuin. Wat hij zoekt is een zo goed als perfecte echtgenote, een vrouw die aan alle voorwaarden voldoet van zijn zorgvuldig samengestelde lijst. Maar na jaren zoeken lijkt hij die perfectie nooit te zullen vinden. Totdat Selina Dalton haar intrede doet.

Selina, de dochter van een bescheiden dominee en onbekend in de hogere sociale kringen, is extatisch wanneer haar vroegere schoolvriendin Julia Thistlewaite een uitnodiging stuurt om naar Londen te komen. Totdat Selina ontdekt dat het vooral te maken heeft met Julias plan om wraak te nemen op Mr. Malcolm. Selina werkt hier liever niet aan mee, zeker nadat ze de onweerstaanbare Mr. Malcolm eenmaal heeft ontmoet. Hij lijkt totaal niet op de arrogante schurk uit Julias verhalen.

Maar wanneer Mr. Malcolm ook Selina begint te beoordelen aan de hand van zijn onhaalbare eisen, besluit ze dat zij ook zo haar voorwaarden heeft. En als hij daaraan wil voldoen, moet hij eerst eens de echte man onthullen die schuilt achter Mr. Malcolms lijst.

Een sprankelende aanvulling op alle Regency balzalen en intriges die de historische romance maken tot wat het is. Een heerlijk, verslavend boek. Entertainment Weekly
ISBN
9789044933253
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
06-07-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
272 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris