Tolino vision 5 ereader

De tolino vision 5 is als beste getest door de Consumentenbond met een 7,8 (februari 2020)

De tolino vision 5 ereader is de opvolger van de tolino vision 4HD en heeft instelbare verlichting (smartlight) die zich automatisch aanpast aan het tijdstip van de dag! De eerste ereader met een 7" scherm met knoppen aan de zijkant. Ligt lekker in de hand met een groter dan gemiddeld scherm.

De tolino vision 5 is uitverkocht. Wij verwijzen u graag naar de opvolger: de tolino vision 6.
Liever een instapmodel van iets kleiner formaat? Bekijkt u dan ook eens de tolino page 2.

De tolino vision 5 is de zesde ereader van tolino en heeft het beste scherm wat er op dit moment te koop is. Op het 300 ppi HD E-Ink Carta display voor haarscherp beeld leest u zonder weerspiegeling in de zon. Bovendien heeft de tolino vision 5 een traploos in te stellen verlichting om ook in het donker of bij weinig licht te kunnen lezen. Dit is geheel instelbaar aan de tijd van de dag. Hij bezit een krachtige processor in een strak en flinterdun ontwerp. Open bliksemsnel uw ebooks en blader zonder vertraging. Met de knopjes op de e-reader kunt u probleemloos bladeren, ook zonder het scherm aan te raken.

Tenslotte is uw tolino vision 5 waterbestendig dankzij een speciale coating.
Hiermee staat de tolino vision 5 garant voor urenlang leesplezier. U kunt zorgeloos lezen óók in bad of aan het strand. Dat maakt deze ereader ideaal voor intensief thuisgebruik én lange vakanties. Wist u al dat alle tolino ereaders beschikken over het Lettertype Dyslecticon, speciaal geschikt voor dyslectici?

  • 7 inch E Ink Carta HD-scherm voor haarscherpe tekst en vriendelijk voor het oog te lezen als op papier
  • Lezen met smartlight - kleurtemperatuuraanpassing moment van de dag
  • Nieuw ontwerp: eerste ereader met een 7" scherm met knoppen aan de zijkant. Ligt lekker in de hand met een groter dan gemiddeld scherm.
  • EPUB ondersteuning
  • 8 GB, waarvan 6 GB voor opslag ebooks (ongeveer 6000 stuks)
  • Enkele weken levensduur van de batterij - perfect voor vakanties
  • Handige functies: woordenboek functie, vertaalfunctie, Quick Scroll-functie, scherm te vergrendelen, Tolino bibliotheek koppeling.
pro-mbooks3 : libris