De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Hitler sprak graag over zijn ‘Festung Europa’, maar het was een vesting ‘zonder dak’. Vooral de westelijke geallieerde luchtvloot bestookte nazi-Duitsland onophoudelijk. Na de voor Duitsland mislukte zomerslag bij Koersk in 1943, de landing in Normandië en de ineenstorting van de legergroep ‘Mitte’ in 1944, was het duidelijk dat Hitler de oorlog militair en productie technisch verloren had. Desondanks streed men verder, tegen beter weten in. Dit boek staat stil bij verschillende aspecten van het ‘Bloedjaar 1945’. Zoals we zullen zien, onder andere in Hitlers dagbevel van 16 april 1945, hielden de nazi’s tot het laatst toe vast aan hun eerder ingenomen standpunten. Hitler richtte in die fase vooral zijn aandacht op het oostfront, want de strijd tegen wat hij noemde ‘het joods-bolsjewisme’ bleef tot het laatste moment prioriteit houden.
ISBN
9789461536730
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
19-03-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
148 pp.
Genre
Geschiedenis
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris