De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De toewijzing van de Civis Mundi prijs aan uitgever/historicus Perry Pierik ging gepaard met de Civis Mundi lezing te Doorn. Centraal hierbij stond het thema geopolitiek en revolutie. Het keizerlijke Duitsland gebruikte de revolutie als een Proxis War. Door het tsaristische Rusland te revolutioneren probeerde men de oorlog in het oosten te winnen. Na de revolutie kon het Duitse opperbevel grote delen van het leger van het oostfront in het westen in zetten. Dit was een uiterst gevaarlijk pokerspel dat tot de dag vandaag sporen na liet. De Russische revolutie stond niet op zichzelf, ook in Mexico (Zimmermann-telegram) en in de Ierse kwestie roerde het Duitse opperbevel zich. De lezing werd ingeleid door dr.Geerten Waling, verbonden aan Civis Mundi, waar achter de drijvende kracht Prof. S.W.Couwenberg is.
ISBN
9789463383493
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
15-12-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
62 pp.
Genre
Geschiedenis
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris