*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De Cock en de moord in het circus

Baantjer Serie: Baantjer (72) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 10,99

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De Cock en de moord in het circus

Paperback

€ 10,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Deel 72 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in het circus’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock heeft met zijn vrouw een avondvoorstelling van Circus Kramsky bijgewoond. Wanneer hij met zijn vrouw op het punt staat het terrein te verlaten, krijgt de avond een andere wending: hij krijgt te horen dat de beroemde clown Grimaldo dood is aangetroffen in zijn woonwagen.

De Cock (met ceeooceekaa) kan meteen aan de slag... Hij constateert al snel dat Grimaldo is vermoord. Hoe meer hij in de zaak duikt, hoe meer hij ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook een poel van jaloezie en achterdocht. Het kost De Cock dan ook de grootste moeite om ondanks alle emoties en oplaaiende circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen. ?

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.
ISBN
9789026133725
Vorm
Paperback
Uitgever
De Fontein
Druk
6e
Verschenen
08-03-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
142 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris