Déjà-vu

ebook
Esther Verhoef Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Déjà-vu

ebook EPUB

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Winnaar van de NS Publieksprijs 2011

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.

Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken.
In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er 's nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?

Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit.
En dat had ze beter niet kunnen doen.

Over de auteur
Esther Verhoef behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijvers. In 2006 brak zij door met Rendez-vous, daarna verschenen Close-up en Alles te verliezen. Onder het pseudoniem Escober schreef ze samen met haar echtgenoot de boeken Onrust, Onder druk, Ongenade en Chaos. Ze won tweemaal de Zilveren Vingerafdruk en een Diamanten Kogel. In 2009 schreef ze Erken mij, het geschenk voor De Maand van het Spannende Boek. Haar boeken zijn in diverse landen vertaald en van Rendez-vous zijn de filmrechten verkocht aan Endemol.
ISBN
9789041419934
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Anthos Literaire Thrillers
Druk
1e
Verschenen
08-07-2011
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris