*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De reis van mij leven

ebook
Lex Harding Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,95

De reis van mij leven

ebook EPUB

€ 9,95

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Dit boek is een reis vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen Media-ondernemer en globetrotter Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein (28) en Rick (25). In een fourwheeldrive, tent op het dak, trokken de drie mannen dwars door donker Afrika. De trip bracht hen van Alexandrië in Egypte naar Kaap lAgulhas, het zuidelijkste puntje van het kleurrijke en gecompliceerde Afrikaanse continent. Ze doorkruisten 14 landen en reden 20.287 km. Over deze 4 maanden durende roadtrip schreef Lex Harding een uniek en persoonlijk boek.

Hierin beschrijft hij zijn bijzondere belevenissen in een immens continent dat corruptie, armoede, wreedheid en verdriet even makkelijk blootgeeft als cultuur, schoonheid, geur en kleur. Een opmerkelijk reisverslag van een vader die voor het eerst langdurig met zijn zonen optrekt, met vele details maar ook treffende filosofische gedachten. Voor Lex Harding werd het de reis van zijn leven. De drie katernen met prachtige fotos zijn eveneens een mix van de adembenemende omgeving en persoonlijke momenten.

Over de auteur
Lex Harding is een van de meest succesvolle media-ondernemers van ons land. Hij was niet alleen de populairste radio-discjockey van Nederland, maar ook was hij in de jaren tachtig bepalend voor het muzikale gezicht van Veronica TV met de legendarische muziekprogrammas Nederland Muziekland, Countdown en de Top 40. De oud- Nijenrodiaan stond ook aan de wieg van o.a. RTL Nederland, Sky Radio, de Top 40, Radio 538, TMF en Slam FM.
In zijn schaarse vrije tijd is Lex Harding een fervent reiziger.
ISBN
9789089751911
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Just Publishers
Druk
1e
Verschenen
20-09-2011
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris