*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Buhne

Paperback

€ 9,95

Afwijkende levertijd: 10-12 werkdagen
Buhne

Paperback

€ 9,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

"Zeldzaam zijn zij, de onafhankelijken van geest, bouwend aan het fundament van verdraagzaamheid", schrijft de auteur en uitgever Perry Pierik in het openingsgedicht. Hij liet zich hiervoor inspireren door Stefan Zweig, van wie de foto op de omslag prijkt.U heeft het eerste nummer van Bühne in handen, het nieuwe literaire en culturele tijdschrift van Aspekt. Bühne wil cultuur waarborgen in een tijd waarin het veel gaat over de crisis en over bezuinigingen, afgezien van de spanningen op het wereldtoneel. Maar ook zal Bühne u verrassen en inspireren door de veelsoortige, en kleurrijke bijdragen.

Want verrassend is het eerste nummer zeker met verhalen zoals van Jan Best de Vries over zomers in de jaren '50 en van Hans Wissema over een reis vol melancholie van Chita naar Chabarovsk.

Boeiende en lezenswaardige essays komen onder meer van Rob Molin, van wie dit jaar een biografie verscheen over Bertus Aafjes. Richard Ernest, vertaler uit het Tsjechisch, introduceert in Bühne Jan Zábrana voor het Nederlandse publiek. Ingetogen zijn tot besluit de gedichten van Gerrit Sangers.

ISBN
9789461535900
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
26-09-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
198 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris