Murat Isik over In de mist van Golden Gate Park

Murat Isik over In de mist van Golden Gate Park
Donderdag 4 april 20.00 uur
Op donderdag 4 april ontvangen we Murat Isik. Een auteur met een lange geschiedenis met onze winkel. Al voor de publicatie van zijn debuut Verloren Grond had hij al een mooi interview met Ruud en ook bij het verschijnen van Wees Onzichtbaar (Libris Literatuurprijs en Boekhandelsprijs) en zijn boekenweekessay Mijn moeders strijd trok hij twee keer een volle winkel.
Eind februari verschijnt zijn boek In de mist van Golden Gate Park. En natuurlijk komt hij dan ook weer bij ons op bezoek!
Op donderdag 4 april om 20.00 uur komt hij spreken over zijn nieuwe boek. De kaartverkoop is gestart en entree is €10
Over het nieuwe boek:
In de mist van Golden Gate Park is de schitterende nieuwe roman van Murat Isik, een epische vertelling over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie.
Zomer 2001. Metin Mutlu gaat studeren in San Francisco. Met het betreden van deze nieuwe, vrije wereld is hij vastbesloten zijn oude zelf achter te laten. In plaats van de verlegen toehoorder die hij in Amsterdam was, wil hij in Amerika iemand anders worden: een zelfbewuste en daadkrachtige man.
Metin studeert rechten maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem. Op zoek naar een uitweg stort hij zich in San Francisco vol op het keuzevak Creative Writing. Tijdens die colleges ontmoet hij de mysterieuze Joan Springfield, voor wie hij als een blok valt.
Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan en langzaam ontluikt de schrijver in hem. Dan storten onvermoede gebeurtenissen hem echter in een overrompelend avontuur, terwijl ontwikkelingen in San Francisco en aan het thuisfront zijn verblijf in een heel ander licht stellen. Metin komt voor onmogelijke dilemma’s te staan.

Hostname: pro-mbooks3