De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 14,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Dit is de 28e editie van de Taalkalender van Onze Taal. Dé kalender voor taalliefhebbers! Elke dag van de week heeft een eigen thema: Maandag: uitdrukkingendag – waar komen alledaagse uitdrukkingen en spreekwoorden vandaan? Dinsdag: oud en nieuw – over nieuwe woorden én vergeten woorden. Woensdag: taaladviesdag – praktische tips over spelling, woordkeus, grammatica, enz. Donderdag: vertaaldag– welke bijzondere woorden kennen andere talen, en hoe zou je die in het Nederlands kunnen vertalen? Vrijdag: “Politie praat met burgers bij McDonald’s”, “Goed kussen voorkomt klachten”: taalkronkels uit de media en in het wild. Zaterdag: puzzel-en-testdag –elke week een testje of een puzzeltje. Zondag: dierentaaldag – woorden en uitdrukkingen die iets met dieren te maken hebben.
ISBN
9789082885958
Vorm
Paperback
Uitgever
Genootschap Onze Taal
Druk
1e
Verschenen
21-08-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
740 pp.
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris