De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Geen clichés. Geen 'cheese'. Geen fotoclubjargon. Deze heldere introductie op het mooi in beeld brengen van mensen is de langverwachte opvolger van de bestseller LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S WILT MAKEN. Dit boek is ideaal voor cameragebruikers met alleen basiskennis van de fotografische beginselen. Het geeft uitleg over de essentiële technieken die je nodig hebt om mensen te fotograferen, of je dat nu doet op straat, thuis of in de studio. Het staat vol iconische foto's van topfotografen die je zullen inspireren om je fototoestel te pakken en geweldige foto's te maken van vrienden, familieleden of wie dan ook. 50 topfotografen, onder wie: * Richard Avedon * Henri Cartier-Bresson * Rineke Dijkstra * Robert Doisneau * William Eggleston * William Klein * August Sander * Cindy Sherman Andere titels in deze reeks: LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S WILT MAKEN LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S VAN PLEKKEN WILT MAKEN LEES DIT ALS JE BEROEMD WILT WORDEN OP INSTAGRAM
ISBN
9789082038743
Vorm
Paperback
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-10-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris