De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

De BBC zendt al jaren de hilarische en populaire quiz QI uit, ­gepresenteerd door aartskomiek en rasintellectueel Stephen Fry. De grappigste trivia, wetenswaardigheden en nutteloze kennis van tien jaar QI zijn nu gebundeld in Loeien koeien in het Nederlands?Wist je bijvoorbeeld dat het landennummer van Rusland 007 is? Endat je in Ghana geen tweedehands ondergoed mag verkopen? Of dat een kannibaal in Turkije een `jamjam heet? Na het lezen vanditvermakelijke en informatieve boek kun je op feestjes alle ­vervelende, frustrerende betweters van deze wereld weereens lekker op hun nummer zetten, of je kunt natuurlijk zelf een partijtje bluffen!
ISBN
9789460237751
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
13-10-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
78 pp.
Genre
Humor & Cabaret
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris