*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Nestgeuren

P. Weisfelt Taal: Nederlands

Paperback

€ 39,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Nestgeuren

Paperback

€ 39,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Nestgeuren. Wie kent niet de geuren van het ouderlijk nest? Bij sommige mensen roept de gedachte eraan al de sfeer van warmte, welkom en veiligheid op. Bij anderen is er meteen een associatie met zeer pijnlijke ervaringen. Soms is er sprake van een mengeling van zeer verschillende gevoelens. Wat onze achtergrond ook is, de invloed van de ouder-kind relatie doet zich ons hele leven gelden, zowel bewust als onbewust. Nestgeuren is thuiskomen bij jezelf.

In dit boek voor docenten en werkers in de jeugdhulpverlening en psycho-sociaal werk, worden belangrijke thema`s in de ouder-kindrelatie behandeld. Aan de hand van de theoretische concepten worden praktische suggesties gegeven voor het begeleidingscontact. In dit boek wordt een aantal concepten uit de Transactionele Analyse (TA) en het Neurolinguïstisch programmeren (NLP) gebruikt. Mede hierdoor wordt een helder theoretisch kader geboden. Het is bedoeld voor mensen die met mensen werken en kan worden gebruikt als basis voor verschillende vormen van begeleiding en hulpverlening. Het boek is echter zo geschreven dat het voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is toegankelijk is.
ISBN
9789024413737
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
Druk
1e
Verschenen
01-07-1996
Taal
Nederlands
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris