*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Gesprekken met vrienden

ebook
Sally Rooney Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 4,99

Gesprekken met vrienden

ebook EPUB

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Gesprekken met vrienden van Sally Rooney is een moderne roman over de lusten en lasten van de jeugd. Rooney schrijft in een heldere stijl en met onderkoelde humor. Gesprekken met vrienden is Rooneys debuutroman, die door The Guardian als een van de belangrijkste debuten van 2017 is uitgeroepen.

Frances is 21 jaar oud, koel en observerend. Ze studeert en doet samen met haar beste vriendin Bobbi aan poetryslams in Dublin, waar ze gespot worden door journalist Melissa. Frances raakt tegen wil en dank onder de indruk van haar en haar echtgenoot Nick, die nooit echt is doorgebroken als acteur. Wat aan het begin een onschuldige flirt lijkt, groeit al snel uit tot een vreemd soort intimiteit. Frances probeert haar leven geordend te houden, maar haar relaties ontsnappen steeds meer aan haar greep. Dan probeert ze iets radicaals: van moment tot moment leven.

Rooney wordt gezien als de nieuwe Bret Easton Ellis, J.D. Salinger en Sylvia Plath.

In gesprekken met vrienden komt de vriendschap tussen twee artistieke en intelligente jonge vrouwen onder druk te staan als een van hen een relatie krijgt.

Gesprekken met vrienden is eerst en vooral een roman over volwassenwording en over de rol die communicatie, digitaal en analoog, daarbij speelt. En dat in fraaie, beeldende stijl. de Volkskrant

ISBN
9789026336942
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
24-10-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
236 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris