*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Hemels aarden

multidimensionale eenwording in jezelf

Sigrid Karssens Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Hemels aarden

Paperback

€ 22,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Sigrid Karssens beschrijft in dit boek haar weg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij doet dat met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Artsremedies. Tijdens uittredingen in de nacht en heldere waarnemingen overdag verkent zij andere werelden. Dit boek geeft informatie over werkelijkheden waar fijnstoffelijke wezens leven, van draken en Verrezen Meesters tot buitenaardse volken.
Haar bijzondere ervaringen zijn verstrekkend, verhelderend en soms ook vermakelijk. Op uitermate vlotte wijze beschrijft zij een multidimensionale wereld die voornamelijk in sprookjes, legendes en sciencefiction bestaat maar die voor haar realiteit is. Sigrid beschrijft vier jaren van haar leven. Jaren waarin ze regelmatig, soms dagelijks nieuwe ervaringen en opgedane inzichten verwerkte. Alles berust op haar eigen waarheid, niets is verzonnen.
Dit boek is een wezenlijke bijdrage aan de aarde en kosmos. Reis mee op de nieuwe bewustzijnsvelden en ontdek je eigen multidimensionaliteit. Maak kennis met je aardse of buitenaardse parallelle levens en ervaar heelheid en eenheid in verbinding met Moeder Aarde. Laten we gezamenlijk een hemelse aarde creëren!
ISBN
9789089544605
Vorm
Paperback
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
01-09-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
300 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris