*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Beren op de weg, spinsels in je hoofd

omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training

Theo IJzermans ; Coen Dirkx Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Bestseller! Van dit boek zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht. - Voor iedereen die spanning en stress op het werk wil verminderen - Al meer dan 300.000 exemplaren verkocht - Praktische methode RET leert je omgaan met emoties op het werk Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. 'Het ligt niet aan ons', denken ze. Dat maakt werken uitputtend in plaats van prettig. Beter presteren met RET Een groot deel van de narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits Training (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, stress, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een manager van emoties heeft zichzelf beter in de hand.
ISBN
9789058713100
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Thema
Druk
24e
Verschenen
27-07-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
88 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris