Ebooks

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 28 januari t/m 3 februari

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

white text

white text

Het ebook 'Amalia' van Claudia de Breij koop je t/m 4 februari van €12,99 voor maar €6,99

Amalia

Claudia de Breij

€ 6,99
Ons eerste echte gesprek voeren we in de werkkamer van haar moeder. Zij op de donkerblauwe bank, ik in een dito fauteuil, onhandig krabbelend in het opschrijfboekje op mijn schoot. Het is een nieuwe Leuchtturm, zon chique met lijntjes en paginanummering, door deze schrijfwarenfetisjist speciaal voor dit doel aangeschaft. De bladzijden leeg, het omslag geel. Waarom niet oranje? vraagt Amalia. Pas als ik haar aankijk, zie ik haar spottende blik. Met 'Amalia' zet Claudia de Breij de traditie voort die begon met Hella Haasse die een portret van Beatrix schreef (1955) en Renate Rubinstein die Willem-Alexander portretteerde in 1985 ter gelegenheid van hun achttiende verjaardag. De prinses heeft Claudia de Breij meegenomen naar plekken die voor haar belangrijk zijn, waaronder de Koninklijke Stallen, het strand en haar school. Ze hebben gesprekken gevoerd over haar motivatie om af te zien van haar toelage, over zingen voor jezelf, cocktails maken, over hoe paardrijden helpt je hoofd leeg te maken en over de voor- en nadelen van sociale media. Ook kwam aan de orde wat het koningschap en haar toekomstige rol momenteel voor haar betekenen. Het boek laat zien wie Amalia nu is door de ogen van Claudia de Breij.

Deze ebooks koop je nu voor maar €4,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

deze actie is geldig t/m 31 januari

Wil je in 2022 gelukkiger worden in je werkleven? Deze ebooks gaan je daar bij helpen!

Bekijk alle ebooks

Deze ebooks koop je van 24 t/m 31 januari voor maar €4,99 p.s.

T/m 13 februari koop je Pilgrim Fathers van €9,99 voor €4,99

Pilgrim Fathers

Frans Verhagen

€ 4,99
Pilgrim Fathers van Frans Verhagen vertelt het historische verhaal van de reis met de Mayflower. Leiden, 1620. Een groep elf jaar eerder uit Engeland gevluchte puriteinen maakt zich zorgen: hoe kunnen zij hun geloof zuiver houden in het libertijnse Nederland? Ze besluiten de oceaan over te steken, om in de Nieuwe Wereld een nieuw bestaan op te bouwen. Voor de oostkust van de huidige Verenigde Staten ondertekenen 41 van de kolonisten het Mayflower Compact, waarin ze bepalen een gemeenschap met zelfbestuur op te richten. Frans Verhagen vertelt in Pilgrim Fathers op toegankelijke wijze het intrigerende verhaal van de vlucht, de oversteek, het leven in de VS en de mythische rol van deze eerste kolonisten in New England.

 

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbooks2 : libris