Maak je eigen GVR-oren en win premièrekaartjes

Poster _GVR

Vanaf 20 juli verschijnt de GVR van Roald Dahl in de bioscoop. De verfilming is in handen van de legendarische regisseur Steven Spielberg in samenwerking met Disney. Het is de eerste film van Spielberg waarbij het team achter kaskraker E.T. weer betrokken is. Het boek won diverse prijzen en is één van de bekendste kinderboeken aller tijden. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de legendarische kinderboekenschrijver Roald Dahl werd geboren.

Speciaal voor de klanten van de Libris-boekhandels hebben we een actie georganiseerd waarmee jij kans maakt op exclusieve kaartjes voor de premiere van de film op 17 juli in Hilversum!

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

Ga naar de dichtsbijzijnde Libris-boekhandel en haal daar de bouwplaat van de GVR-oren op! (Downloaden en printen kan natuurlijk ook)

Knutsel de oren in elkaar en maak een selfie (of laat door je ouders een foto maken) met de oren en plaats die op facebook, twitter of instagram met de hashtag #GVRselfie.

(Indien je geen facebook, twitter of instagram hebt, stuur dan je selfie naar [email protected], met als onderwerp 'GVRselfie'. Dan plaatsen wij 'm op onze facebookpagina!)

Meedoen kan tot 11 juli. De mooiste selfies winnen! Wij nemen dan contact met je op als je voor deze feestelijke première wordt uitgenodigd. Enneh... wees creatief, we zijn benieuwd! 

De GVR

Roald Dahl

€ 12,50
De GVR won in 1984 een Zilveren Griffel. Een bestseller van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. The BFG werd al twee keer verfilmd, de laatste keer door Steven Spielberg.Sofie ligt ’s nachts in bed, maar slaap is wel het laatste waar ze aan denkt. Voor haar raam staat een reus zo hoog als een huis, die haar uit bed plukt en ontvoert! Maar Sofie heeft geluk. Deze Grote Vriendelijke Reus spreekt eigenaardig en gebruikt de raarste woorden, maar is wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk. Sofie en de GVR bedenken een slim plan, waardoor alle kinderen weer veilig in hun bed kunnen liggen.‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ VPRO-gids
pro-mbooks3 : libris