De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 4,48

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

Diep in de bergen van het Nebrodi-natuurpark, ligt het dorp Galati Mamertino, waar de muren een lange historie met zich meedragen. 'Era il mio paese' laat ons een klein gedeelte van deze historie herbeleven. Aan de hand van twintig verhalen die bol staan van levendige personages, betoverende geuren en klassieke smaken, schetst Cristiano Parafioriti een beeld van zijn jeugd, waarbij fictie en werkelijkheid op kundige wijze worden afgewisseld. In deze verhalenbundel klinkt de zwakke stem van het zuiden van Italië door. Het is een verstikte stem als gevolg van een algeheel gevoel van berusting en melancholie, maar ook als gevolg van de liefde voor een reeds lang vervlogen tijd, voor een arm en wreed eiland dat uitgeput en beschadigd is geraakt door aanhoudende armoede, onrecht en emigratie. Sicilië verdwijnt echter nooit uit de gedachten van degenen die dit eiland ooit verlieten. Deze gedachten vormen als het ware een bezinksel van emoties in het hart dat tot uiting komt in de vorm van woorden, gedachten en beelden van een tijd, een dag of een moment dat werd beleefd en nog steeds emoties kan losmaken. 

ISBN
9781547505722
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Babelcube Inc.
Verschenen
21-06-2017
Taal
Nederlands
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris