We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 22,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Sodabrood uit eigen oven

Gebonden

€ 22,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In Sodabrood uit eigen oven laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood; brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem. Baksoda Sdoet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor - ook in dit boek - karnemelk gebruikt. Maar baksoda kan ook prima worden gecombineerd met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room. Een boek met toegankelijke recepten voor iedereen die binnen een uur en zonder veel technische kennis brood wil bakken. Bij elk recept wordt de totale bereidingstijd vermeld. Bij de meeste recepten wordt aangegeven hoe je het recept glutenvrij of lactosevrij kunt maken. Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek aet je bij elke gelegenheid snel iets lekkers op tafel.
ISBN
9789462502550
Vorm
Gebonden
Uitgever
Forte culinair
Druk
1e
Verschenen
10-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris