*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen

een praktisch handboek waarmee beveiliging stap voor stap intergraal en professioneel opgezet kan worden

Arjen Appelman Taal: Nederlands

Paperback

€ 38,50

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen

Paperback

€ 38,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Omschrijving

Komen tot een integrale beveiliging is de wens van veel organisaties. Binnen vakbladen gaan artikelen in op security as a service, informatiegericht beveiligen en meer preventie, los komen van de ad hoc aanpak. Toch blijkt dat dit in de praktijk moeizaam lukt. Vaak ontbreekt het aan middelen, maar ook aan gebrek aan committment en bewustzijn bij de hogere managementlagen binnen de organisatie. Tijd dus voor een nieuwe aanpak.

Dit boek behandelt een werkwijze waarmee managers, verantwoordelijk voor veiligheid, op een informatiegerichte wijze beveiliging kunnen professionaliseren. Door beveiliging als Plan Do Check Act cyclus te bezien en op te delen in 7 heldere meetbare stappen is een basis te leggen voor een procesmatige aanpak. Met behulp van kosten/batenanalyses wordt beveiliging van sluitpost tot een kritische succesfactor in het waarborgen van de bedrijfscontinuiteit.

Aanvullende informatie

Achtergrond van de auteur:

De heer Appelman heeft reeds eerder boeken en publicaties geschreven over dit onderwerp. Hij geeft lezingen, workshops en gastcolleges over integrale beveiliging en hij heeft al 10 jaar een gerenommeerd beveiligingsadviesbureau dat de beschreven methodiek met veel succes bij verschillende grote opdrachtgevers implementeert.
ISBN
9789013075274
Vorm
Paperback
Uitgever
Vakmedianet
Druk
1e
Verschenen
01-10-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
162 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris