*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Remote leiderschap

Remote leiderschap

luisterboek

Effectief leidinggeven op afstand

Arjen Banach Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 9,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

Werken op afstand is meer en meer de norm en heeft blijvend een prominente plaats in ons werkende leven gekregen. Het thuiswerken op grotere schaal dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Cultuur en leiderschap spelen daarbij een belangrijke rol. Remote leiderschap is een boek met visie en schetst de toekomst van ons werk.

Want: hoe ga je om met verandering, houd je verbinding, draagt iedereen bij aan vernieuwing, weet je van elkaar wat er speelt?

Remote leiderschap laat zien dat werken op afstand geen technologische uitdaging is, maar een uitdaging op gebied van organisatiecultuur. De technologie om je bedrijf door te laten gaan, is altijd voor handen. Veel belangrijker is de vraag of de cultuur en het leiderschap het aan- kunnen. Succesvol remote kunnen werken is kortom een leiderschapsvraagstuk. Hoe je dat aanpakt, lees je in dit boek.

Inhoud
Waarom dit boek?
Remote werken: tijdelijke noodzakelijkheid of onvermijdelijke toekomst?
Radicale transparantie
Experimenteren
Meet frequent
Outputgericht
Talentgedreven
Engage
Hoe nu verder ...
ISBN
9789462553217
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Bookora
Verschenen
13-07-2020
Taal
Nederlands
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris