We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook

€ 16,99

Één leven

ebook

€ 16,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Stap over je eigen schaduw. Wees meer, wees beter, wees groter, doe meer dan je kunt. Dat is de boodschap van Megan Rapinoe, een van de meest getalenteerde atleten ter wereld. Met het Amerikaanse vrouwenvoetbalelftal behaalde ze olympisch goud en won ze tweemaal een WK. Maar ook naast haar succes op het voetbalveld is Rapinoe een grootheid. Ze is voorvechter van vrouwenrechten en drijvende kracht achter sociale veranderingen. Ze strijdt voor gelijke behandeling en betaling, en voor lhbti-rechten.
Deze fenomenale atleet met een groot rechtvaardigheidsgevoel schreef een autobiografie voor iedereen die van sport houdt of een rechtvaardiger wereld nastreeft. Of allebei.
ISBN
9789044544237
Vorm
ebook
Uitgever
De Geus
Druk
2e
Verschenen
10-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
336 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris