Let op: Door problemen met onze voorraadsoftware is voor een aantal boeken de huidige voorraadstatus in de winkel niet actueel. Onze excuses voor het ongemak.

Maxima Zorreguieta

ebook

Moederland

Marcia Luyten Taal: Nederlands

ebook

€ 13,99

Maxima Zorreguieta

ebook

€ 13,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?
Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máximas jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.
In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.
ISBN
9789403127019
Vorm
ebook
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Druk
1e
Verschenen
22-04-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
352 pp.
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris