Stine Jensen - Faalmoed

zaterdag 19 juni 2021 14:30
Stine Jensen - Faalmoed

 

 Op zaterdag 19 juni is Stine Jensen in de winkel aanwezig van 14:30 uur tot 16:00 uur ter promotie van haar nieuwe boek Faalmoed en kinderboek Alles is chill.

Vanzelfsprekend worden tijdens de ontmoet & groet alle Corona-maatregelen nageleefd. 

(Let op: Dit evenement is verplaatst, Stine zou eerst 5 juni langskomen, dit is verplaatst naar 19 juni)

Over Faalmoed: Mag je mislukken in een samenleving waarin het draait om prestaties en succes? Hoe ga je om met onzekerheid als de wereld tot stilstand komt? Wat betekent leeftijd in een wereld die draait om perfectie? En: wat weet je van het huwelijk van je ouders? Al meer dan tien jaar filosofeert Stine over liefde, schoonheid, falen en leeftijd. In deze bundel brengt ze haar ideeën bij elkaar. Juist door haar openhartigheid en kwetsbaarheid spreken de stukken aan bij een groot lezerspubliek. De column Kwetsbaren werd meer dan 50.000 keer gedeeld op social media.
Over Alles is chillVoel je je soms onrustig? Pieker je veel? Of zit je niet helemaal lekker in je vel? Zou je graag meer zelfvertrouwen hebben? Je minder aantrekken van wat anderen van je vinden? Of je beter willen kunnen concentreren? Als je je herkent in een (of meerdere) van de bovenstaande vragen, dan is dit boek echt iets voor jou. Aan de hand van oefeningen en tips ga je aan de slag met diverse thema’s, zoals ademen, bewegen en positief denken. Want ook kleine trucjes en aanpassingen kunnen al een groot effect hebben. Voor je het weet zit jij weer heerlijk chill in je vel en in je lijf!
pro-mbookslibr2 : libris