KINDERBOEKENWEEK: Loes Riphagen EXTRA KOOPZONDAG

zondag 8 oktober 2023 14:00
KINDERBOEKENWEEK: Loes Riphagen       EXTRA KOOPZONDAG

 

Van 4 tot en met 15 oktober is het Kinderboekenweek bij de Rijnlandse boekhandel.

Om dat te vieren hebben we Loes Riphagen, bekend van ‘Coco kan het!’ en ‘Het Kabouterboek’, uitgenodigd op zondag 8 oktober.

Kinderen van 4 tot 7 jaar zal zij alles vertellen over kabouters, zodat je een echte kabouterexpert wordt! Ook leer je hoe je zelf een kabouter kunt tekenen.

De toegang is gratis maar je moet je wel opgeven, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Bel, mail of bezoek de winkel om je op te geven.

Telefoon: 071-5172271; Email [email protected] Vergeet niet je naam, telefoonnummer en emailadres door te geven.

De activiteit duurt van 14.00u tot 15.30u. Neem je zelf een kussentje mee om op te zitten? Tot ziens in de winkel!

Deze zondag is de winkel open van 12 tot 17 uur.

 

 

  Een boek over het leven van de moderne kabouter stond al jaren op het verlanglijstje van Loes Riphagen, de auteur van 'Coco kan het!'. En zodra je de prenten van 'Het Kabouterboek' ziet, snap je ook waarom: alle creativiteit, originaliteit en fantasie waar ze dagelijks van overloopt heeft Loes in dit boek gestopt. En niet te vergeten haar voorkeur voor het tekenen van ieniemienie spulletjes en grapjes op elke pagina. In haar liefdevolle aandacht voor de kabouter, onze kleine (vaak onzichtbare) medemens, laat Loes Riphagen opnieuw zien wat een groots prentenboekenmaker ze is. Loes putte uit alledaagse dingen om de wereld van de kabouters zo tastbaar mogelijk te maken. Kleine kabouter Kik neemt je mee in de wereld van de moderne kabouter. Ontdek hoe kabouters leven, wat ze de hele dag doen en knutselen en hoe ze zich zo goed verborgen weten te houden. Of het nu het stappenplan is voor het maken van een kaboutermuts of een dwarsdoorsnede van een kabouterhuis, op elke pagina kijk je je ogen uit!

pro-mbooks2 : libris