De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 11,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Willemijn leidt een rustig bestaan in een residentiële wijk. Al heeft ze geregeld discussies met haar 'opstandige' tienerdochter, ze geniet van haar luxeleventje. Tot op een dag een onbekende het huis en het leven van het gezin binnendringt en geld eist voor een leven.
ISBN
9789460412882
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Manteau Jeugd
Druk
1e
Verschenen
29-06-2012
Taal
Nederlands
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris