Gebonden

€ 15,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

In dit boek zijn drie eerdere boeken over Keizer gebundeld: Keizer en de verhalenvader, Keizer en de knikkervis en Keizer en de Schelpenzanger.

Keizer (die eigenlijk Arie heet) woont met zijn vader achter de duinen, aan de rand van het bos. Zijn vader is hoedenmaker en kan prachtig vertellen. Het mooiste verhaal gaat over Keizers moeder, die verdwenen is, maar voortleeft als zeemeermin. Keizer heeft een geheime plek in de duinen, waar hij graag zit en tegen beter weten in hoopt een glimp van zijn zeemeermoeder te zien.

Hij heeft ook een geheim vriendinnetje. Ze heet Roos. Van de ene op de andere dag gaat ze verhuizen. Niemand weet waarheen en dus gaat Keizer met behulp van zijn bijzondere knikker naar haar op zoek.

En dan komt ook nog eens de schelpenzanger in zijn leven, een man die vrolijke liedjes zingt in zijn zelfgebouwde zeehuis op het strand. Maar schijn bedriegt. De man draagt een geheim verdriet met zich mee. Keizer helpt hem zijn verdriet te overwinnen. Gewoon door te zijn wat hij is: Keizer, een dromerige jongen, die eigenlijk Arie heet.

Keizer en de verhalenvader is een ontroerend en meeslepend boek.... Keizer blijft geen boekenfiguur, maar wordt een jongetje dat je graag als vriendje of buurjongen zou willen hebben. - Nederlands Dagblad

In fluweelzachte taal beschrijft Koos Meinderts een jongen die aan zijn vaders hand naar de grote wereld wandelt. De boeken verdienen een blijvende, prominente plek in de kinderliteratuur. - Trouw
ISBN
9789047700302
Vorm
Gebonden
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
06-06-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
283 pp.
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris