Openingstijden vanaf 26 januari 2022: 
Maandag tot en met donderdag van 9.00-17.30 uur
vrijdag van 9.00-21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
En natuurlijk 24/7 online open: www.boekhandelroodbeen.nl

Libris Klantenservice 

Wanneer je vragen hebt over de status van je thuisbezorgbestelling, verzoeken wij je contact op te nemen met de afdeling klantenservice.
Heb je ervoor gekozen je boek af te halen in de winkel? Dan mail je je vragen naar het Team van Roodbeen of bel naar 033-2452712.

Druk bij de Libris klantenservice? Vaak kunnen wij een heel eind komen ;-) - mail even je ordernummer en wij kijken het voor je na!

Bereikbaarheid Roodbeen

Je kunt ons bereiken op de volgende manieren:
Stuur ons een e-mail: [email protected]
Telefoon: 033-2452712 
Whatsapp: +31332452712

InstagramFacebook & Twitter

Breng een bezoek aan onze winkel op Plein 5 in Nijkerk

LekkerNijkerk

VVV Informatiepunt Gemeente Nijkerk

Naast Libris Boekhandel zijn wij ook het VVV Informatiepunt voor Nijkerk en omgeving. Voor meer informatie over het VVV Informatiepunt kijk je op onze VVV pagina. Of bekijk gelijk alle activiteiten voor Nijkerk op LekkerNijkerk.nl

Het VVV Informatiepunt van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken is gevestigd in Boekhandel Roodbeen. Het gastvrije team staat klaar om jou op weg te helpen en geeft je graag een tip op maat. Er zijn fiets- en wandelkaarten te koop, er is een grote collectie aan Klompenpaden op voorraad en vele andere producten. Ook voor een klein souvenir ben je hier aan het goede adres. Andere toeristische informatie zoals de recreatiekrant en een plattegrondje van de binnenstad zijn vrij verkrijgbaar in de winkel.

Fietsverhuur

Bij het VVV Informatiepunt in Nijkerk kun je fietsen huren. Er staan twee leuke fietsen klaar zodat je vanuit de binnenstad naar het Stoomgemaal kunt fietsen. Of je huurt ze tijdens je verblijf zodat je Nijkerk echt leert kennen.

Klompenpaden

In de omgeving van Nijkerk zijn verschillende Klompenpaden die je kunt lopen, de folders met de routes zijn te koop bij het VVV Informatiepunt.

Lokale producten

De leukste streekproducten staan in de winkel voor je klaar. Een leuke herinnering aan je bezoek aan Nijkerk: je slaagt bij het VVV Informatiepunt.

pro-mbooks2 : libris