Spellen

Meer weten over de spellen? Kom naar de boekhandel

Regenwormen

Regenwormen

SPELLEN

Dit is ook Boekhandel Roodbeen: de leukste spellen in huis. We vertellen je graag over de spellen. 

Wist je dat je met sommige spellen op een leuke manier de executieve vaardigheden kunt trainen? Leren plannen, timemanagement (Set), reactievermogen (Halli Galli), werkgeheugen (Vlotte geesten), volgehouden aandacht (Speed Cups).

Maar... spellen spelen is natuurlijk vooral leuk! Een schermloze avond - tijd voor elkaar en veel plezier. 
Handig bij de spellen van 999Games is bovenal dat op elk spel goed staat aangegeven wat de duur is van het spel, of het gaat om tactisch inzicht of dat geluk een grote rol speelt. 

Een groslijst van de spellen die wij verkopen - niet volledig, wel ter inspiratie ;-)

Codenames - Ticket to Ride - Dobble - Weerwolven - Qwixx - L.A.M.A. - The Crew - Dixit - Azul - Keer op Keer - Escape Games - Jungle Speed - Solo - Brains - Mandala - Patchwork - Parijs - Glasgow - Openhartig - Pechvogels - Konijnenhokken - El Dorado - Stay Cool - Samoa - Catan - Carcassone - Kwakzalvers - Beverbende - 30 Seconds - Hellapagos - Wingspan - Saboteur - Halli Galli - Qwirkle - Vlotte Geesten - Boonanza - Clever - Bananagrams - en nog zoveel meer...

REGENWORMEN

Dit snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!

Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt gepakt, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.

Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar.

EXIT & ESCAPE

Beleef het echte Escape Room gevoel thuis in je eigen woonkamer. Let op! Verslavend...

Probeer binnen 60 minuten alle opdrachten te voltooien en zo het grote raadsel op te lossen. Door te puzzelen, logisch na te denken en de extra spelmaterialen slim te gebruiken kunnen de diverse opdrachten achter elkaar opgelost worden. En kom je er niet uit, gebruik dan een hint, want je móet door. Neem hier echt de tijd voor en zet alle telefoons op stil, want eenmaal in het spel, wil en kan je niet meer stoppen...


De Escape Room spellen zijn zeer geschikt voor kleine groepen, maar ook zeker leuk om in je eentje te spelen.
De spellen zijn voor eenmalig gebruik, maar daardoor niet minder leuk. Want ben je eenmaal met dit spel begonnen, dan giert de adrenaline door je lijf en wil je meer. En gelukkig kan dat, want er is een hele reeks uitgebracht in verschillende niveaus ;-)

pro-mbooks3 : libris