VVV Nijkerk

VVV informatiepunt Gemeente Nijkerk

Het VVV informatiepunt voor Nijkerk en omgeving is gevestigd in Boekhandel Roodbeen. Het team staat klaar om jou op weg te helpen en geeft je graag tips om Nijkerk en omgeving te ontdekken!

Er zijn fiets- en wandelkaarten te koop, er is een grote collectie aan Klompenpaden op voorraad en vele andere producten. Ook voor een souvenir ben je hier aan het goede adres. Andere toeristische informatie zoals de recreatiekrant, flyers en een plattegrond van de binnenstad zijn vrij verkrijgbaar in de winkel.

Tekst: Welkom bij de VVV Lekker Nijkerk
Afbeelding: de toren van Nijkerk met kerk en groen

Agenda van Nijkerk

Nijkerk is een stadje vol met bruis en voor ieder wat wils te beleven! Wissel het winkelen af met een goede kop koffie of lunch in een van de gezellige restaurants. Kom genieten van de jaarlijkse boerenmaandag, beklim de mooiste toren van Nederland of bezoek een theatervoorstelling in ons eigen theater.

Voor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten in en rondom Nijkerk, kun je kijken op de website van Lekker Nijkerk agenda of de VVV facebookpagina

Logo Lekker Nijkerk, stad vol smaak

Klompenpaden

In de omgeving van Nijkerk zijn veel Klompenpaden te vinden. Klompenpaden staan garant voor de mooiste wandelingen in de provincies Utrecht en Gelderland. Wandelend over landgoederen, historische paden en dwars door boerenland is er veel te ontdekken en beleven. De klompenpaden wisselen in afstand, zo zit er voor iedereen wat tussen. Bij het VVV Informatiepunt zijn de folders met de routes te koop.

Klompenpaden in en om Nijkerk
Het Kruishaarderpad begint bij station Nijkerk en brengt je in het prachtige buitengebied van de gemeente Nijkerk. Ook wat verder in de omgeving zijn mooie klompenpaden te vinden waarvan het startpunt aan te fietsen is vanuit Nijkerk. 
Voor de kinderen is er een speciaal klompenpad in de buurt van 3 km, dit is bij landgoed Hoevelaken. Hier kunnen de kinderen tijdens de wandeling op zoek naar dieren, over een blotevoetenpad en een survivalopdracht doen.

Fietsverhuur

Verken Nijkerk op de fiets! Bij het VVV informatiepunt kan je fietsen huren. Er staan twee leuke fietsen klaar zodat je vanuit de binnenstad een heerlijke fietstocht kunt maken. De fietsen hebben beide een voor- en achterrek en een van de fietsen is uitgerust met een fietstas. 

Voor leuke fietsroutes helpen we je graag op weg, er is genoeg leuks te zien en te beleven in de omgeving!

Prijs en beschikbaarheid
De prijs voor het huren van een fiets is € 15,- per dag per fiets. D
e fiets(en) reserveren of benieuwd of ze nog beschikbaar zijn? Neem dan even contact op met onze winkel via 033-2452712.

Lokale producten

De leukste streekproducten staan in de winkel voor je klaar. Gemaakt door lokale en creatieve ondernemers, en natuurlijk kan op deze producten de mooiste toren niet ontbreken. Een sleutelhanger, magneet, kaars, onderzetter of een prachtige kaart van Nijkerk om op te sturen.

Een leuke herinnering aan je bezoek aan Nijkerk: je slaagt bij het VVV Informatiepunt! 

Overnachten in en om Nijkerk

In en om Nijkerk zijn genoeg campings, vakantieparken, hotels en B&B' s te vinden. Klik op de kaart hieronder om bij het overzicht te komen.

 Overnachten-in-omgeving-Nijkerk

Hostname: pro-mbooks2