*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Parel

Parel

luisterboek
Lucinda Riley Serie: De zeven zussen | Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 18,99

Parel

Luisterboek MP3

€ 18,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Parel, het vierde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.

Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

Parel is het vierde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

ISBN
9789401611312
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Xander Uitgevers
Verschenen
24-07-2019
Taal
Nederlands
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris