Wat is tolino?

Wat is tolino?

Tolino combineert een passie voor lezen met het gemak van de digitale wereld. Ontdek de nieuwe leesvrijheid – op een van de bekroonde tolino eReaders, de mobiele tolino lees-app of dankzij de webreader direct in de browser. De tolino-producten zijn speciaal ontwikkeld voor lezers, die hoge eisen stellen aan een optimale leeservaring. Probeer het zelf uit en ontdek onze meermaals bekroonde tolino eReaders en het bijzondere tolino-ecosysteem.

Nog gemakkelijker eBooks kopen en opslaan!
Alle tolino eReaders hebben toegang tot een geïntegreerde eBook-shop. Zodra u een nieuw ebook wilt lezen, kunt u 24/7 via uw tolino ereader een nieuw ebook kopen. Alle bij uw gekochte eBooks worden opgeslagen in de veilige gratis tolino Cloud. Dankzij de tolino Cloud heeft u ook onderweg vanaf verschillende leesapparaten toegang tot uw eBooks en kunt u de comfortabele leessynchronisatie gebruiken.

Open systeem voor maximale vrijheid!
U alleen beslist voor welk aanbod u met uw tolino gaat en bij welke boekhandelaar u uw eBooks koopt. Met alle tolino-producten kunt u de standaard eBook-formaten (ePub, txt, pdf) met en zonder kopieerbeveiliging lezen. Maak gebruik van speciale aanbiedingen en kortingen van verschillende boekhandelaren en profiteer voortaan van het open systeem. Kiest u voor een andere eReader, dan is dat geen probleem. Uw eBooks kunt u eenvoudig op alle andere eReaders van andere aanbieders blijven gebruiken – zonder ingewikkelde conversie en zonder dat u titels opnieuw moet aanschaffen.
Ook de tolino tab biedt u toegang tot een onbeperkte mediabibliotheek met een uitgebreide keuze aan eBooks, films en miljoenen muzieknummers. Dankzij het Android-besturingssysteem van versie 4.4. heeft u toegang tot de Google Play™ Store en meer dan 1 miljoen apps – waarvan er meer dan 200.000 gratis zijn.

Unieke service op locatie, telefonisch en via het internet!
Ongeacht of u persoonlijk advies in een van de vele filialen van tolino-boekhandelaren zoekt, snel telefonisch advies wilt of online de handleiding van een tolino-product wilt raadplegen – met tolino geniet u de hele dag van een eenvoudige maar veelzijdige service!
De unieke cloud: met de tolino bibliotheekkoppeling kunt u al uw eBook-bibliotheken van tolino-boekhandelaren aan elkaar koppelen! Zo heeft u in één oogopslag toegang tot al uw eBooks – en dat in een enkel bibliotheekoverzicht.

De tolino-voordelen op een rijtje:

– tolino Cloud: eBooks veilig opslaan en synchroniseren

– Gratis service: klantenenservice via internet, mail of telefoon of op locatie bij uw boekhandelaar.

– Open systeem: vrije keuze van de boekhandelaar bij aankoop van uw eBooks

– Standaard eBook-formaten: compatibel met openbare bibliotheken

Lees-app: Mobiel en flexibel lezen – op smartphone of tablet

Webreader: Direct in de browser lezen – op smartphone, tablet, pc of Mac

Ook uw geleende ebooks van de bibliotheek kunt u lezen op uw ereader.

– Uw download gaat altijd via de boekhandel, en uw aankoop levert dus altijd een bijdrage aan uw lokale boekhandel.

Gebruiksvriendelijke leesinstellingen

Op de tolino past u eenvoudig leesinstellingen aan tot u uw ideale leescomfort vindt. Kies tussen zes lettertypes en zeven lettergroottes, en drie verschillende regelafstanden, tekstuitlijning en paginamarges. Daarnaast kunt u traploos de helderheid van uw scherm instellen van zeer subtiel tot fel licht.

Vlinder-los

tolino shine leesinstellingen

Overal uw digitale bibliotheek op orde

Met de tolino ereader bent u volledig vrij en onafhankelijk. Ook eerder aangekochte ebooks kunt u in de cloud opslaan (25GB), in EPUB- en PDF-formaat (met en zonder Adobe-DRM). Deze ebooks kunt u bovendien synchroniseren met vijf toestellen. Zo kunt u uw ebook op de tolino shine lezen, en verder lezen op bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.

Via WiFi heeft u altijd en overal toegang tot uw uw ebooks. Ook het kopen en downloaden van ebooks kan draadloos via WiFi. U vindt hiervoor de webshop van Libris geïntegreerd op uw nieuwe tolino. U hoeft uw ereader hiervoor dus niet aan uw computer te koppelen. Gaat u op reis en heeft u dan geen WiFi-verbinding? Download dan de boeken die u wilt lezen op uw tolino voordat u vertrekt.

tolino shine bibliotheek

pro-mbooks3 : libris