We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 19,90

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Deborah Campert verzamelt. Al jaren. Schalen-in-de-vorm-van-bladeren, miniatuurkoffiekopjes, beeldjes van varkens. Doorgaans zijn de voorwerpen klein van formaat en niet kostbaar, vaak in de vorm van een dier. Maar nu wil Deborah opruimen. Ook al is het moeilijk om afstand te doen, want bij elk object hoort een verhaal, en dat is haar vaak dierbaarder dan het voorwerp zelf. Neem Teigetje, de porseleinen inktpot die ze kocht voor Gerard Reve, maar die ze uiteindelijk voor zichzelf hield. Of de twee gietijzeren honden die als boekensteun fungeren voor de kleine Van Dale-woordenboeken die ze gebruikt als ze scrabble speelt met Remco. Of de bronzen deurklopper in de vorm van een poes, die ze Remco gaf toen zijn Dagboek van een poes verscheen. In Dierbaar maken we kennis met een bonte verzameling voorwerpen en evenzoveel mooie, grappige en ontroerende verhalen uit het leven van de familie Campert.
ISBN
9789400405813
Vorm
Gebonden
Uitgever
Thomas Rap
Druk
1e
Verschenen
01-10-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
124 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris