*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Sammie en opa

ebook
Enne Koens Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 4,99

Sammie en opa

ebook EPUB

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Sammie is negen jaar en een meter vierendertig lang. Hij heeft rood haar en grijze ogen. Hij heeft een moeder en waarschijnlijk ook een vader, alleen weet Sammie niet wie hij is of hoe hij heet. Zijn moeder wil daar niets over vertellen.

Omdat zijn moeder een drukke baan heeft, woont Sammie vier dagen in de week bij zijn opa. Sammie vindt het er geweldig, want zijn opa vertelt de spannendste verhalen en ze verzinnen samen de grootste avonturen. Ze doen alsof ze toeristen zijn en spreken een zelfbedachte taal, ze nodigen een zwerver uit en koken een koningsmaal voor hem en ze bouwen een vliegtuig om mee naar Parijs te vliegen en Sammies vader te zoeken. Maar dan wordt opa ziek. Heel ziek. Sammie is ontroostbaar. Zullen hij en zijn opa nog naar Parijs kunnen vliegen en Sammies vader vinden?

Enne Koens schreef een ontroerend en geestig verhaal over Sammie en zijn fantasievolle opa. De hoofdstukken bestaan uit afgeronde avonturen. In trefzekere en virtuoze zinnen weet Enne Koens de bijzondere band tussen een kleinzoon en zijn grootvader te vangen.

ISBN
9789049926656
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Moon
Druk
1e
Verschenen
11-06-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
152 pp.
Genre
Fictie 4+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris