We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden met stofomslag

€ 22,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Stine is een nuchtere, intelligente vrouw die stevig in haar schoenen staat. Maar als ze Per ontmoet en valt voor zijn innemendheid en levenslust, geeft ze zich volledig over aan de liefde. Haar moeder is blij met de verandering in het leven van haar dochter.

Haar vader, rechercheur bij de politie, is minder gelukkig met de relatie. Hij herkent psychopathische trekjes in het karakter van Per. Alles lijkt goed te gaan, totdat Stine in verwachting raakt. Vanaf dat moment gedraagt Per zich steeds agressiever en beledigender. Stine trekt zich terug. Ze schaamt zich en 'accepteert' het verbale en fysieke geweld tot Per een zekere grens overschrijdt.
ISBN
9789044507379
Vorm
Gebonden met stofomslag
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Verschenen
01-01-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
299 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr1 : libris