De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 15,50

Tijdelijk niet leverbaar
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Op een koude dag in januari 2006 doet de politie van het stadje Hesj÷vallen een verschrikkelijke ontdekking. Er heeft een bloedbad plaatsgevonden. Achttien mensen zijn op beestachtige manier vermoord. Een krankzinnige moordenaar moet aan het werk zijn geweest.

Als Birgitta Roslin, rechter in Helsingborg, de berichten erover leest, is ze met stomheid geslagen. Want bijna alle slachtoffers zijn verwanten van haar. Omdat de politie geen enkel spoor van de dader vindt en geen enkel aanknopingspunt heeft voor verder onderzoek, besluit Birgitta de zaak zelf te onderzoeken.

Het onderzoek voert Birgitta naar het verleden en leidt haar naar verschillende continenten. Ze maakt hardhandig kennis met een nieuwe supermacht die zijn plaats opeist in de internationale arena.

Tekstfragment:
Birgitta Roslin vond helemaal achter in het Chinese restaurant wat ze zocht. Aan de lamp die boven de tafel hing ontbrak een van de rode linten. Ze bleef doodstil staan en hield haar adem in.
Hier had iemand gezeten, dacht ze. In de donkerste hoek. Daarna was hij opgestaan, het restaurant uit gelopen en naar Hesj÷vallen gegaan.
Het moet een man zijn geweest. Het was bijna zeker een man.Ze keek rond in de zaak. De jonge serveerster glimlachte. Uit de keuken kwamen luidruchtige Chinese stemmen.
De politie en zijzelf hadden niets begrepen van wat er was gebeurd, dacht ze. Het was groter, dieper, raadselachtiger dan ze zich konden voorstellen.
Ze wisten eigenlijk niets.
ISBN
9789044512588
Vorm
Gebonden
Uitgever
De Geus
Druk
1e
Verschenen
17-05-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
541 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris