We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog lopen de militaire spanningen tussen Duitsland en Rusland hoog op. Voor de veiligheid van de vloot zoekt het neutrale Zweden naar een meer beschermd gelegen route langs de grillige kust. Er is maar één man die zo’n opdracht kan uitvoeren: Lars Tobiasson-Svartman, een in zichzelf gekeerde dieptemeter. Hij drukt alles uit in maten en afstanden, ook de verhoudingen tussen mensen. Zelfs in de relatie met zijn echtgenote is hij niet op zoek naar intimiteit, maar naar het scheppen van afstand. Als hij tijdens zijn tocht een vrouw ontmoet die alleen op een rotsachtig eiland woont, verliest hij de controle over zijn gevoelens. De verhouding tussen de dieptemeter en de vrouw is het begin van een verhaal vol spannende wendingen. Henning Mankell is behalve schrijver ook artistiek leider van het Teatro Avenida in de Mozambikaanse hoofdstad Maputo. In Zweden en Duitsland voert Mankell met elke nieuwe roman rond de persoon van inspecteur Wallander de bestsellerlijsten aan. Zijn boeken zijn in 23 talen vertaald en er zijn wereldwijd zes miljoen exemplaren van verkocht. Bij Uitgeverij De Geus verschenen de Wallander-romans De vijfde vrouw, De man die glimlachte, De witte leeuwin, Honden van Riga en Moordenaar zonder gezicht, en de literaire roman Comédia infantil.
ISBN
9789044505955
Vorm
Gebonden
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Druk
1e
Verschenen
30-08-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
315 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr3 : libris