De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,90

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Het vijfde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander

Kurt Wallander ziet uit naar een rustige zomervakantie. Maar er komt een telefoontje binnen van een boer. In diens bloeiende koolzaadakker houdt zich al enkele dagen een meisje verborgen. Als Wallander poolshoogte gaat nemen en tussen het koolzaad op haar af loopt, schieten opeens overal vlammen op.

Over de auteur
Henning Mankell is behalve schrijver ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij schreef de thrillers Moordenaar zonder gezicht, Honden van Riga, De witte leeuwin, De man die glimlachte, De vijfde vrouw, Midzomermoord, De blinde muur, De jonge Wallander, De terugkeer van de dansleraar en Labyrint. Ook de romans Verteller van de wind, DaniÙl, zoon van de wind, Tea-Bag, Het oog van de luipaard en Diepte zijngepubliceerd. In december 2004 verscheen het verhaal Ik sterf, de herinnering leeft, waarin Henning Mankell zijn persoonlijke ervaring met de aidsproblematiek in Afrika beschrijft.
ISBN
9789044515855
Vorm
Paperback
Uitgever
De Geus Spanning
Verschenen
13-06-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
544 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris