De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 10,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 28-1-2021
Afwijkende levertijd: 8 tot 10 werkdagen Beschikbaar vanaf 28-1-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In Waarom is het dat de liefde zo is behandelt schrijver en filosoof Jan Drost uiteenlopende vragen die betrekking hebben op de liefde. Wanneer weet je of je van iemand houdt? Hoe belangrijk is seks? Kun je vrienden blijven met je ex? Hoelang duurt liefdesverdriet? Moet je eerst zelf gelukkig zijn voordat je dat met een ander kunt zijn? Drost legt de ideeën bloot die schuilgaan achter deze vragen en die van grote invloed zijn op hoe wij liefhebben of niet (meer) liefhebben. Deze unieke bundeling relatievragen én antwoorden biedt een herkenbaar, ontroerend, confronterend en leerzaam beeld van de vele gezichten van de liefde die wij allemaal met vallen en opstaan proberen te leven.
ISBN
9789021426297
Vorm
Gebonden
Uitgever
Querido
Druk
1e
Verschenen
28-01-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
88 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris