We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

ebook EPUB

€ 7,49

Macbeth

ebook EPUB

€ 7,49

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen een meester in manipulatie genaamd Hecate heeft connecties met de allermachtigsten, en is niet bang deze tegen elkaar uit te spelen.
Centraal aan Hecates sluwe plan ligt de geleidelijke manipulatie van inspecteur Macbeth: hoofd van het SWAT-team en behoorlijk paranoïde en vatbaar voor geweld. Wat volgt is een meeslepend verhaal van liefde en schuld, politieke ambitie en hebzucht, langs de donkerste hoekjes van de menselijke natuur.
In Jo Nesbøs Macbeth barst de strijd los tussen de ambities van een corrupte politieman en zijn loyale collegas, tussen een met drugs doordrenkte onderwereld en de greep van jeugdvriendschappen. Bereid je voor op een zinderende rit door de donkerste tunnels van de mensheid!
ISBN
9789038801124
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Verschenen
10-04-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
436 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris