De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

Wat is de echte oorzaak van depressie en wat is een echte oplossing? Johann Hari lijdt al sinds zijn puberteit aan depressies, en begon ook al jong met het nemen van antidepressiva. Hem en velen met hem werd verteld dat zijn probleem werd veroorzaakt door een chemische onbalans in zijn hersenen. Eenmaal volwassen, en gewapend met sociaalwetenschappelijke kennis, begon hij te onderzoeken of dit wel klopt. Hij kwam terug met een radicaal ander verhaal over de oorzaken van onze pijn, en over hoe we onze weg terug kunnen vinden. Verbinding verbroken is een baanbrekend boek over de vraag wat ons nu écht ziek maakt, oplossingen aandraagt en onze kijk op depressie voorgoed verandert.

Wijs, diepgaand en genereus: dit boek staat vol explosieve onthullingen over onze wanhoopsepidemie. [] Hoe meer mensen dit boek lezen, hoe beter de wereld eraan toe zal zijn. Naomi Klein Dit is een verbijsterend boek, dat ons hele denken over een van de grote kwesties van deze tijd op de schop neemt. Hari stelt de grote vragen en geeft grote antwoorden antwoorden die veel te lang genegeerd zijn. Je kunt de grote vloek van deze tijd niet doorgronden zonder dit boek. The Guardian Als je ooit neerslachtig bent geweest, of je verloren hebt gevoeld, dan zal dit verpletterende boek je leven veranderen. Elton John Een geweldige en scherpe analyse van depressie en vervreemding. Hillary Clinton
ISBN
9789038805443
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Verschenen
20-08-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
334 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris