De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 14,90

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Joel woont in een stadje in Noord-Zweden. Zijn moeder is weggegaan toen hij nog klein was en sindsdien zorgt hij voor zichzelf en voor zijn vader. Hij is nu dertien jaar en hij wil zo snel mogelijk volwassen worden.

In de nacht dat de eerste sneeuw valt, belooft hij zichzelf plechtig drie dingen: hij wil harder en sterker worden om de honderd jaar te kunnen halen, hij wil weg uit het stadje, naar de zee, en hij wil een naakte vrouw zien. Het eerste voornemen waarmaken is niet moeilijk: om harder te worden slaapt hij voortaan buiten. Weggaan uit het stadje blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral omdat zijn vader daarvoor niet te porren is. En hoe krijgt hij het meisje uit de supermarkt zover dat ze zijn wens vervult? Om indruk op de meisjes te maken moet je rijk en beroemd zijn, denkt Joel. Daarom besluit hij de jongste popster van Zweden te worden.

Maar hij merkt al snel dat alleen dromen niet genoeg is en dat je niet alles zelf in de hand hebt.
ISBN
9789044509830
Vorm
Gebonden
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Druk
1e
Verschenen
01-10-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
218 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr3 : libris