De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Terug van een vakantie in Rome valt inspecteur Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Daar blijft het niet bij. Nog twee andere curieuze moorden teisteren de politie in het zuiden van Zweden. Van 'gewone' moorden is hier geen sprake. Ze zijn zorgvuldig voorbereid en lijken te zijn geënsceneerd als openbare executies. Wie de dader ook is, deze lijkt een boodschap te willen uitdragen.

Henning Mankell is behalve schrijver ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij schreef de thrillers Moordenaar zonder gezicht, Honden van Riga, De witte leeuwin, De man die glimlachte, De vijfde vrouw, Dwaalsporen, Midzomermoord, De blinde muur, De jonge Wallander, De terugkeer van de dansleraar en Labyrint. Ook de romans Verteller van de wind, Daniël, zoon van de wind, Tea-Bag, Het oog van de luipaard en Diepte zijn bij De Geus gepubliceerd. In december 2004 verscheen het verhaal Ik sterf, de herinnering leeft, waarin Henning Mankell zijn persoonlijke ervaring met de aidsproblematiek in Afrika beschrijft.
ISBN
9789044508802
Vorm
Paperback
Uitgever
De Geus
Druk
10e
Taal
Nederlands
Pagina's
588 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr2 : libris