We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes
Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaat in het idyllische landschap van Zuid-Zweden een landbouwer alarm. In zijn bloeiende koolzaadakkers houdt zich een jonge vrouw verborgen. Als Wallander poolshoogte komt nemen, is hij getuige van een zelfverbranding. Wallander moet geschokt toezien hoe ze sterft.
Deze dramatische gebeurtenis wordt al snel overschaduwd door drie afschuwelijke moorden.
De vermoorde mannen blijken actief te zijn geweest in een netwerk van smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes.


Henning Mankell (Zweden, 1948) is een van de meest gelezen Zweedse schrijvers van dit moment. Zijn werk werd meermaals bekroond en is in 26 talen vertaald. Wereldwijd zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht. Mankells grote doorbraak kwam in 1991 met Moordenaar zonder gezicht, het eerste deel van de Inspecteur Wallander-reeks. Daarna verschenen de eveneens zeer succesvolle delen Honden van Riga, De witte leeuwin, De man die glimlachte en De vijfde vrouw. Naast schrijver is Mankell ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique.
ISBN
9789044508796
Vorm
Paperback
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Druk
11e
Verschenen
06-05-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
539 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr1 : libris