De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes
Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaat in het idyllische landschap van Zuid-Zweden een landbouwer alarm. In zijn bloeiende koolzaadakkers houdt zich een jonge vrouw verborgen. Als Wallander poolshoogte komt nemen, is hij getuige van een zelfverbranding. Wallander moet geschokt toezien hoe ze sterft.
Deze dramatische gebeurtenis wordt al snel overschaduwd door drie afschuwelijke moorden.
De vermoorde mannen blijken actief te zijn geweest in een netwerk van smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes.


Henning Mankell (Zweden, 1948) is een van de meest gelezen Zweedse schrijvers van dit moment. Zijn werk werd meermaals bekroond en is in 26 talen vertaald. Wereldwijd zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht. Mankells grote doorbraak kwam in 1991 met Moordenaar zonder gezicht, het eerste deel van de Inspecteur Wallander-reeks. Daarna verschenen de eveneens zeer succesvolle delen Honden van Riga, De witte leeuwin, De man die glimlachte en De vijfde vrouw. Naast schrijver is Mankell ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique.
ISBN
9789044508796
Vorm
Paperback
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Druk
11e
Verschenen
06-05-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
539 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr2 : libris