We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

ebook EPUB

€ 12,99

Slaap

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Waarom slapen we? En waarom is gebrek aan slaap zo schadelijk? Tot voor kort had de wetenschap daar geen antwoord op, maar de laatste twintig jaar heeft een explosie aan nieuw onderzoek veel kunnen verhelderen omtrent een van onze meest fundamentele levensbehoeften. In Slaap legt hersenwetenschapper en slaapexpert Matthew Walker uit waarom slapen en dromen van levensbelang zijn. Dit boek kan je leven ingrijpend veranderen. Aanrader voor op het nachtkastje! New York Times Book Review Walker ontdekte een revolutionaire manier om slimmer, aantrekkelijker, dunner, gelukkiger en gezonder te worden: een goede nachtrust. Dit boek is een eyeopener! The Guardian Hij geeft ons de kennis en strategieën om het slaapgebrek in onze samenleving te bestrijden. NASA-wetenschapper Mark R. Rosekind Het allerbelangrijkste: hij wijst je de weg naar een betere nachtrust vannacht nog. Mens Journal
ISBN
9789044540352
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
De Geus
Druk
2e
Verschenen
14-05-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Gezondheid
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris