We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Annie Proulx woont sinds midden jaren negentig in Wyoming, in het noordwesten van de Verenigde Staten, de staat waar cowboys, rodeohelden, reisleiders, dagloners en barvrouwen leven in een eigen wereld met eigen codes, zonder te ontkomen aan de invloed van het moderne Amerika.
Sinds Annie Proulx er woont, schrijft ze er ook over, met als bekendste verhaal het zeer succesvol verfilmde Brokeback Mountain.

Annie Proulx wordt alom beschouwd als een literair fenomeen. Ze won onder meer de Pulitzer Prize, de National Book Award en de PEN Faulkner Award.
In 1995 brak Proulx door in Nederland met haar roman Scheepsberichten (die werd verfilmd onder de titel The Shipping News). Diverse romans volgden, waaronder Ansichten, Accordeonmisdaden en De laatste troef, evenals de verhalenbundels Klaaglied en Hels stof.
ISBN
9789044512359
Vorm
Paperback
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Druk
1e
Verschenen
22-02-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
316 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr1 : libris